Naturterapi:

For nogle vil terapien med fordel kunne flyttes ud i naturen.

Som uddannet naturterapeut tilbyder jeg denne mulighed.

Naturen kan hjælpe os ind på en frekvens, hvor der er en rytme og en langsomhed, der kan bringe os i kontakt med vores egen indre natur.

Når vi slipper kontrollen, læner os ind i naturen og sanser frekvensen her, så får vi mulighed for at mærke, at vi hører til og at vi kommer af det samme stof. Det giver ro at mærke, at det der er så mægtigt, også findes indeni os selv. Ligegyldigt hvor meget vi prøver at undertrykke, tæmme og kontrollere den ydre og indre natur, så vil den altid kunne finde tilbage til en harmonisk ligevægt, når vi slipper. Naturen har så stærke helende kræfter, der er så meget større, end menneskenes trang til kontrol.

Naturen rummer alle modsætninger. Lys og mørke, liv og død-. Naturen vurderer ikke, dømmer ikke. naturen træffer ikke valg. Alt er tilstede med lige stor berettigelse.

Det er os mennesker der træffer valg og vil skelne mellem godt og ondt i den ydre og den indre natur. I vores indre natur lukker vi ned for det der ikke er velkomment og i den ydre prøver vi at kontrollere og tæmme det uvelkomne. Det skaber ubalance. Og lidelse.

Ved at iagttage den ydre natur, kan vi lære hvordan vi kan finde vej, i vores eget konfliktfyldte, indre univers.

Naturen tager imod dig som du er. Den har ingen intention med dig. Du kan være der på dens præmisser. Den passer ikke på dig., for i naturen sker der det, der må ske.

………………………………………………………………………………………………………………..

I naturterapien vil jeg kunne hjælpe dig med at få adgang til den gemte eller glemte visdom, der findes i din egen indre natur. Adgang til det der måske ikke er blevet budt velkommen eller som du mangler at få kontakt med, for at kunne finde en større balance i livet.

jeg vil guide dig ind i den kropslige og sanselige tilstedeværelse, der er forudsætningen for at kunne begynde at få øje på dit eget indre, i den ydre natur. I naturen kan vi skabe et rum, hvor nye erkendelser, ressourcer og impulser kan folde sig ud.

med sin mangfoldighed af udtryk står naturen til rådighed for den kreative proces og kan inspirere og facilitere en indre forandringsproces. I naturen vil jeg opmuntre dig til at bruge naturens kreative værksted, til at udtrykke din egen indre natur.

jeg vil gerne give dig muligheden for at få øje på og mærke de muligheder naturen tilbyder, for både at finde vej og finde ro. Både at erfare "dramaerne" og udfordringerne i livet, men også erfare styrken og ressourcerne, der gør det muligt at være i det der er, med indre ro.